От Трейс груп холд изразяват несъгласие с представените данни и направените

...
От Трейс груп холд изразяват несъгласие с представените данни и направените
Коментари Харесай

Трейс груп не приема критики и доклади от проби за лот 2 на Тракия

От " Трейс груп холд " показват противоречие с показаните данни и направените внушения  на служебния министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков , на която участва и министърът на вътрешните работи  Иван Демерджиев .

Според компанията изнесените отзиви, констатации и направените внушения за построяването на Автомагистрала " Тракия " лот 2 в сектора Стара Загора - Нова Загора, не се базират на професионален разбор и не дават отговор на обстоятелствата.

От " Трейс груп холд " твърдят, че лот 2 на АМ  " Тракия " е най-проверяваният строителен обект в България, като са му направени 140 инспекции . За качеството и типа на вложените материали в построяването на Автомагистрала " Тракия "  лот 2 и тяхното сходство с условията и техническата спецификация са извършвани проби от " Пътинвест инженеринг ", Дирекция за народен строителен контрол-София, Регионална дирекция за народен строителен надзор, лаборатория на УАСГ и други самостоятелни лаборатории.

Включително и през 2011 и 2014 година представители на Европейската комисия вършат инспекции, инспекции са правени и при осъществяването на обекти по ОП  " Транспорт ", а при правене на одитния отчет не са установени никакви нередности и несъотвествия. Разрешението за градеж е издадено на 8 април 2010 година, а обединяване " Магистрали Трейс ", с водещ партньор  " Трейс груп холд " АД, извършва плана в избрания период - 25 месеца.
 Институтът за пътна сигурност пита Шишков: А проби от другите прави на
Институтът за пътна сигурност пита Шишков: А проби от другите прави на " Тракия "?

В отвореното писмо упреква министъра в неистини и неизпълнени задължения

Лот 2 на Автомагистрала " Тракия " е пуснат в употреба на 1 юли 2012 година Проектът се финансира по Оперативна програма " Транспорт " 2007-2013, със съфинансиране от Кохезионния фонд на Европейския съюз.

От " Трейс " също по този начин напомнят, че България основава пътна тактика през 2009 - 2010 година, а това е интервал на рецесия, само че построяването на АМ  " Тракия " е сложило стандарт и движение на работа, трансформирало е мониторинга в процедура .

" Лот 2 бе приключен във време на сложни контракти на ниски цени и само че доста усили километрите магистрален път единствено да две години. "

От " Трейс груп " подсигуряват, че са вложени материали при земно легло, диги и други по отношение на настоящите нормативни документи. Изпитванията и измерванията са направени по цялата повърхност на магистралното трасе на лот 2, което е над 700 000 кв. м,

В умозаключение от " Трейс " показват, че макар многократното увеличение на натоварването на пътя по отношение на плановото и макар недобрата поддръжка през годините, на процедура - никаква, лот 2 на АМ  " Тракия " се намира в положително експлоатационно положение според настоящата нормативна уредба.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР